Mysigt

Min käre sambo S och jag firade hela 3 år tillsammans häromdagen. Tänkas att han har stått ut med mig så länge, trotts att jag spenderar så mycket tid vid min symaskin.

Förra helgen påbörjade jag projekt Mysis. Jag hade hoppats på att bli klar i Torsdags för att kunna överlämna det som en 3års present. Men det gick inte som jag ville. Problemet var att sytråden tog slut. Igen!

         

Som ni ser så är det en ganska stor applikation på ena benet. Den slukade ca 300meter med sytråd och några timmar vid symaskinen. Applikationen är gjord efter Orginalloggan från Pistenbullys hemsida, men uppförstorad ganska rejält. Applikationen på rumpan gjorde jag på skoj som ett test för ganska länge sen, sambon gillade den och ville ha den med på byxorna.

Sambon är sedan barnsben fast för alla sorters maskiner med band. Pistmaskinen är inte undantagen utan tvärtom en av de största favoriterna. Därför var det extra roligt att göra dessa byxor.

Positivt:

Jag blev toknöjd med resultatet. Passformen blev precis som jag hade hoppats på. Ännu mer glädjande var att sambon tycker om dom så pass att han satte på dom direkt och ligger nu i soffan och myser.

Negativt:

Att all min sytråd tog slut hela tiden. 1,5 rulle 100meters röd sytråd till baksidan och lika mycket vit tråd till framsidan på applikationen. Fick även sprätta och göra om midjemudden, kortade den ca 6 cm efter att sambon testat byxorna.

Material:

Byxorna är en storlek L/XL och ett egenritat mönster.

Rött Sweatshirt tyg som jag fyndat på Tradera. Vit 1×1 ribbad mudd från gömmorna.

Stjärnjerseyn i fickorna från Jny. Svart mudd från Stoff och Stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s