Mysigt manlig.

Jag är en person som verkligen ÄLSKAR myskläder. Men när onepiece gjorde inträde i modet så var jag lite skeptisk. Den var ju så ful…Men ack så skön den var när jag väl svalde min stolthet och provade en.

Min lillebror är av samma uppfattning. Han skulle prompt inte ha någon ful mysdress, inte ens om storasyster erbjöd sig att göra en utefter hans egna önskemål. Sen åkte han iväg på skidresa till Norge med jobbet och då hade nästan alla utom han en onepiece och mös omkring i på kvällen. Så när han kom hem igen så kom frågan jag längtat efter: ”kan du fixa en sån till mig?”

20120506-132832.jpg

(urusel mobilbild)

Så klart syrran fixar. Han ville ha en svart stilren mysdress. Men det skulle vara vita muddar och vit dragkedja. Stilren skulle den allt vara. Lite så där manligt enkel, utan lullull. Han beställde den i slutet av januari och nu ska den skickas med posten i morgon. Tog lite tid att få den klar, för när jag skulle beställa tyget från Stoff och Stil så var det slut.

20120506-132843.jpg

Jag frågade honom även om vad han skulle ha för fodertyg i huvan. Först var svaret helsvart. Men när han var hit och hälsade på under påsken så surfade jag lite på tradera och då dök detta fina spooky tyg upp. Min bror som till en början tyckte jag var tråkig som surfade tyg, vaknade till och sa ”det där vill jag ha i huvan”

Var bara att leta rätt på återfösäljaren till detta tyg och köpa en bit då eftersom den bit som fanns på tradera var för liten. Väl inne på jofotex hemsida så stod de att dom endast hade 1 i lager. Så vi slog till på den sista metern av detta fina spooky tyg. Så helt stilren och enkelt manlig blev den ändå inte.

Men den kommer bli perfekt till min bror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s