Special och överraskning

En liten specialbeställning kom in för någon månad sedan, men sedan blev den liggande halvklar i väntan på storlekar till solhattarna. Men eftersom sommaren envist låter vänta på sig så gjorde det inget.

 Denna tröja ska Rs stora tremänning, V ha. Till en början tyckte jag att kombinationen svart/grå/gul inte var så snygg. Men ju mer jag tittar på den så blir den snyggare och snyggare. Lille Vs favoritfärg är gul så då fick det bli gul fållsöm och gula kantband. Tröjan är en storlek 104.

Dessa solhattar var det som var mest special med denna beställning. Barnens mamma ville gärna ha ett solskydd i nacken, så med lite inspiration från en köpemössa som skickades upp till mig, så gjorde jag dessa.

 Lika fast olika är något jag gillar.  Därför får T fodertyget som nackskydd medan V får yttertyget som nackskydd. Mössorna är sydda i storlekarna 48 och 54.

Det kom även en önskan om tröja och body till barnen i detta glasstyg. Men detta tyg har gått åt som glass i solsken 🙂 så jag hade bara en liten liten snutt kvar av det. Med mycket funderande och pysslande så lyckades jag precis på millimetern få ut ett fram och bakstycke till en tröja i storlek 80 till T. Denna tröja fick följa med som en liten överraskning/present eftersom T fyllde 1år nyligen.

För den uppmärksamma så ser ni att denna fick gå i samma stil som uggleklänningarna jag sytt tidigare. Tycker det blev så fint med rosa  även till glassarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s