Alla goda ting är 3

Lillgrisen har hittills använt nästan bara bodys. Men nu när sommaren förhoppningsvis är på ingång så kan det vara skönt med lite svala t-shirts.

20120603-214609.jpg

Förra sommaren gjorde jag en t-shirt i jurassictyget. Den växtes ur under hösten när allt mitt jurassictyg tagit slut. Men för någon vecka sedan kom det in en ny laddning med tyg hos Znok. Jag skyndade mig att beställa en bit och nu har lillgrisen fått en ny t-shirt. Underbara klara och fina färger som passar utmärkt på min lilla kille.

20120603-215331.jpg

Denna t-shirt kan vi kalla för morbror tröjan. När min bror skulle bestämma fodertyg till sin OP så hittade vi även detta tyg som han köpte åt mig.Så denna tröja är egentligen från morbror till lillgrisen. Den limegröna färgen är så härlig och tyget är otroligt mjukt och skönt. Med svarta kantband blir den lite tuffare.

20120603-220200.jpg

Detta tyg hittade jag via facebook och kunde inte motstå frestelsen att köpa det, fast jag inte visste vad jag skulle med det till. Men en t-shirt med sommarens kännetecken kändes bra. Hela nyckelpigans livstid visas på detta tyg. Allt från små bebisar till äldre med käpp. Några leker, andra städar eller tvättar. Det är så mycket detaljer i detta underbara tyg.

Jag provade även två olika mönster. Ett med raglanärm och ett med insydd ärm. Gjorde även tre olika längder på tröjorna för att testa vilken längd jag gillar bäst.

Nöjd blev jag med alla tre. Ingenting krånglade denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s