Only for ME…

          

Jag är en sån person som tänker mer på andra än på mig själv. Men nu under semestern så var det dags att göra något åt mig själv. Efter allt jag har sytt till alla andra så är jag nu värd lite egosömnad.

I syvärlden så är har det  på senaste tiden dykt upp fler och fler som syr snygga baggy jeans.  Jag som verkligen älskar mysbrallor tyckte att ett par baggy jeans skulle vara det optimala plagget att sy. Snygga jeans med mycket rörelsevidd, så nu kan jag mysa runt även utanför husets 4 väggar.

Första gången jag syr byxor till mig själv och även dom första brallorna i vävt tyg.  Jag gjorde mina misstag på dessa byxor men det gav mig ny erfarenhet och nya kunskaper.

Dessa byxor har jag ritat mönster efter ett par sköna mysbrallor, fickorna är ritade direkt på frihand. Till nästa par byxor som jag ska sy så ska jag ta in dom lite mer runt låren så dom får lite tajtare passform över baken och låren. Även göra dom lite kortare i benen så jag slipper så mycket bylls nere vid fötterna. Sitter mudd i bensluten nu för att få lite pös på brallorna.

Dessa byxor har blivit mina nya favoritbyxor.  Snygga och bekväma, passar perfekt till ett tajt linne, som tex mitt nya som jag visar er i morgon.

Nu ska jag vara lite social tillsammans med sambons släkt nu när vi är i stugan.  Trevlig kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s