Kyligt…

Jag har oerhört svårt att finna sommarkänslorna. Vädret här hemma i Dalarna är så labilt, på ena sidan av huset är det strålande solsken och på den andra sidan spöregn. Eftersom vädret är så ostabilt så är det också svårt att veta hur man ska klä sig när man går ut.

Just nu känns det som att hösten står för dörren, även fast sommaren knappt har kommit. Någon enstaka soldag har vi haft men inte så man kan kalla det sommar.  Även om solen lyser på dagarna så är kvällarna ganska kylslagna.

Jag hade inte planerat att börja på sonens höstgarderob redan nu, men med detta väder så behövs en lite tjockare tröja att ha på kvällarna.

Hittade på en fin tröj/koft modell i en Ottobre tidning. Minns inte på rak arm vilket nummer. Några dagar innan så hade jag fått hem detta fina velour tyg. Underbart mjukt och skönt tyg,med vackra rymdapor.

Jag bestämde att Lillgrisen skulle få en hösttröja i detta fina tyg. Men enbart velour kändes lite tunt, så jag fodrade den med vit interlock. Nu har han fått sig en varm och skön hösttröja att ha kyliga sommarkvällar..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s