4 års kalas

Idag var det dags för Lillgrisens kusin att ha kalas. Lillbus fyllde egentligen år förra veckan,men fick ha sitt kalas idag.

Efter en massa bullar, kakor och tårta så var det dags för paketöppningen.  Många mjuka paket blev det.

 Lillbus är en kille som älskar färger som tex, Lila,rosa och röd.  Så dessa fina kläder fick han av våran familj.

Lila velourbrallor med Znoks lila stjärnor i fickorna och som snören. Även mörklila mudd i midja och benslut. Dessa byxor är en beställning från grabbens mamma.

Till de lila brallorna så fick han även en lila smurftröja.Smurfarna kommer på andra plats bland favoriterna, behöver jag berätta att Blixten Mcqueen är på första plats?

Jag gjorde även en tröja i det lilla stjärntyget som är i brallorna, men den glömde jag ju fota. Men det blev 2 matchande tröjor till brallorna.

Det blev även en tredje tröja till Lillbus, men den hade han på sätt och vis önskat sig. Han såg nämligen min Lillgris i sin t-shirt och sa då till mig: ”En sån har inte jag, men jag ska nog skaffa mig en.” Jag föll pladask för hans önskan, om man ska kalla det så.

Denna tröja blev klar ca en timme innan kalaset började, så den var rykande färsk när han öppnade paketet.

Nu har han både en t-shirt och en kepsmössa i samma tyg. Han passar oerhört bra i färgglada kläder. Tyvärr vill inte hans mamma ha bilder på honom på nätet så tyvärr får ni inga livebilder på den fina lilla killen i sina nya kläder.

Kul med kalas, men nu är det dags att återvända till symaskinen igen och färdigställa lite andra projekt. Ha en trevlig kväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s