Mullgrodan i Stockholm.

        

 

        

 

Nu har jag snart gjort lika många beställningar till en enda kund i Stockholm, som jag gjort till alla andra runt om i landet känns det som. Alla dessa kläder ni ser på bilderna har en kund i storstan beställt. En riktigt storbeställning. Tog mig ett par veckor att få klart den men kul var det.

Den rosa filten var nog det svåraste även fast det ser så lätt ut. Jag tänkte att det kan väl inte var så svårt att sy ihop två lika stora tygbitar och sen bankanta dem. Men ack så fel jag hade. För det första så drog sig tyget snett i tvätten så mönstret och trådraken stämde inte alls med varandra. Därefter så ville inte tygerna ligga som jag ville. Himla bråkiga tygbitar var det. Men jag blev nöjd med resultatet när det väl var klart.

Tröjan med Ugglor är riktigt fin. Tjejen som designat tyget heter Linda Kling och bor här i Borlänge. Extra kul är det för att min svärmor brukar ha hennes son som dagbarn ibland. En tjej som är himla duktig på design och en sömmerska som inspirerat mig en hel del.

Alla kläderna är sydda i storlek 104cl. Filten är 100 x 100cm och sydd i två jerseytyger så den är mjuk och härlig.

Kul att sy en lite blandad beställning, även fast allt var i samma storlek. Det blev både gulligt rosa och tufft svart och blå.

 

Nu ska jag ge mig på att sy lite till min egen son så han har något att sova i till vintern.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s