Sjung en sång.

På sonens dagis har dom sångstunder med barnen. R har snappat upp en hel del sånger och sjunger och trallar glatt med alla rörelser här hemma nu. Även om han ännu inte lärt sig att sjunka hela sångerna så kommer det i allafall vissa delar av sångerna som tex, ”Binka,lilla härna, undra va du är.”hjälpa hjälpa mig, vimse spindel. Hjälpa, hjälpa mig är ett utdrag ut ”I ett hus i skogens slut”. Om jag sjunger sångerna så fyller han i det han kan och gör alla rörelser, även om han alltid ligger lite före med rörelserna.

Nu har ju duktiga illustratören Johanna Ahlard gjort Sånger, sagor och ramsor på sina illustrationer och Liandlo bland annat, har tryckt upp dem i härligt jerseytyg.

Så nu har jag tillverkat en sångkub/sångtärning till min son så han kan rulla den och se vilken sång vi ska sjunga. Det finns ju massor av barnsånger att sjunga så det kommer med säkerhet bli fler sådana här tärningar.

Vissa av sångerna som är illustrerade är jättesvåra att få tag på eftersom dom varit slutsålda sedan i våras eller förra vintern. Men med lite fantasi så kan jag nog skapa lite egna.

Denna kub/tärning är 10 x 10 cm stor och kommer att finnas till salu för endast 120kr plus porto.  Om du är intresserad av att köpa en så tveka inte att kontakta mig på mailen som finns under fliken ”Om Mullgrodan”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s