Bara för att…

Nu har jag sytt klart alla beställningar. Riktigt skönt är det att kunna släppa pressen lite och känna att jag kan sy vad jag vill och har lust med för stunden. 

Häromkvällen blev jag lite bebissjuk. En kompis till mig väntar sin första lilla bebis till våren, samtidigt har jag planerat att sonens syskon får komma först till nästa sommar(2014). Eftersom vi har en massa träningsplaner för 2013, vilket får mig att längta ännu mer efter smått. Sambon gjorde inte min bebissjuka nå mindre genom att skicka ett mms på sin arbetskompis 1,5vecka gamla bebis en kväll.Sen har han även mage att efter det ringa och tala om för mig hur liten och pluttig hon var. Jag trodde jag skulle stärva av av längtan den kvällen. Min bebis är ju ingen bebis längre, utan en viljestark 2,5 åring som kan tala ner månen. 😀

Där och då var jag bara tvungen att sy något litet och pluttigt för att stilla abstinensen lite. Det fick bli en body i storlek 56. Tyget med aporna räckte precis. Jag ville även vara lite vågad och tog då röda kantband, vilket känns helt rätt nu. 

Så nu har jag sytt mig en liiiten body bara för att jag kan och för att det är kul. Men jag vet inte om det stillade mitt bebissug, det blev nog snarare värre och gav mersmak. Så fler bodysar kommer det nog att bli av mina små restbitar.

Image

Annonser

En tanke på “Bara för att…

  1. Ping: Bortglömd | mullgrodan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s