Till förskolan

Klart att förskolan ska få lite julklappar med. Jag tycker det var så svårt att hitta något passande till fröknarna eftersom dom är i sån varierande ålder så i år blev det barnen/ avdelningen som fick lite julklappar.

Dom fick en hög med vetepåsar (ärtpåsar fast med vetekorn) att leka med. Dom kan användas till en hel del saker visade sonen mig när han fick prova dem under tillverkningens gång. Man kan tex, gömma dom och sedan ”hitta” dom igen, balansera på händer/armar/huvud, räkna,stapla med mera..Det bästa av allt är ju att man även kan lägga dom kallt i tex kylen eller frysen och sen ha på onda små sår eller bulor.

Image

Nästa julklapp fick bli en sångtärning. Som jag förstått och märkt på sonen så tycker dom om att sjunga med barnen. Lillgrisen är snart 2,5år och kan redan hela ekorrn satt i granen, blinka lilla stjärna(härna), i ett hus vid skogen slut, och bäbä vita lamm. Därför kändes valet självklart.

Image

Sambon och sonen fick lämna över paketet sista dagen innan julledigheten och jag fick ta emot responsen när jag hämtade efter jobbet. Oj va glada både barn och vuxna var för paketet. Barnen hade lekt hela dagen med de nya sakerna.

En tanke på “Till förskolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s