Byxrace

 

 

Nu är jag väl förberedd inför hösten/ vinter/ våren. När helst de passar egentligen, för sonen att växa ur storlek 110 och växa i 116.

Jag vill gärna ligga steget före, så jag slipper upptäcka en stressig morgon att byxorna är för korta, och inte ha några längre i lager. Nu är det bara att plocka fram dem i lugn och ro.
IMG_99970När vi satt tillsammans och valde tyger till byxorna så ville han ha dessa med apor på. När de sen var färdiga så ville han inte ha dem längre. :/ Det återstår väl o se om dom blir använda eller inte.

IMG_00140Ränder funkar ju alltid, till nästan allt. Från början hade jag planerat röda muddar till dessa, men när dem sen var klar så insåg jag att dessa muddar var ju inte röda. Åhhhh, sy inte när du är trött Annica!!! Men sonen verkade nöjd med dem. Så de får duga.

IMG_00010Detta fordonstyg trodde jag var helt slut, men nej, i botten på lådan lyckades sonen hitta en stor bit fordon. Åh så glad han blev. Han kunde nästan inte vänta på att dem skulle bli färdiga, så han kunde prova dem.

Dessa tre par blev utan fickor, så jag slipper tvätta en massa stenar, nypon. leksaker, sand.blad, you name it… Det som inte passar i tvättmaskin.

Utöver dessa tre par brallor så har jag två par till med stjärnor på som inte är riktigt färdiga än. Dem blir med fickor.

5 par brallor lär han ju åtminstone klara sig med ett par dagar.
Skönt att få sy lite av befintliga tyger och rensa ur lite  dåliga samveten ur lådorna. Alla dessa tyger som jag haft så mycket planer för, men som bara har legat och väntat på sin tur.
Nu blir det tröjrace nästa….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s